Η ώρα είναι:

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Πασχαλινά γλυκά για το γιορτινό τραπέζι στις αποψινές «Γλυκές Αλχημείες»

Στις 8

Λαχταριστά, πασχαλινά, γλυκά για το γιορτινό τραπέζι ετοιμάζει ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες» την Κυριακή 13 Απριλίου στις 20:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Για αρχή ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει ατομικές σφολιάτες βουτύρου, με μήλα και κραμπλ σοκολάτας. Ελαφρύ, αρωματικό, φρουτένιο και έτοιμο να δεχτεί τις παραλλαγές που προτείνει ο Στέλιος. Φτιάχνεται με αχλάδι, με μπανάνα ή όποιο άλλο φρούτο.

Στη συνέχεια ο Στέλιος ετοιμάζει την αγαπημένη σοκολατόπιτα με σοκολατένια αμυγδαλόκρεμα τυλιγμένη σε φύλλο κουρού. Για να μην λείψει η σοκολάτα από τους θαυμαστές της!

Και για το τέλος τραγανό φύλλο καταΐφι με κρέμα βανίλιας που συνοδεύεται με μια υπέροχη σος. Κατακόκκινη, φτιαγμένη από κρασί και αρωματισμένη με κανέλα και γλυκάνισο. Ο τέλειος συνδυασμός γεύσης, με μοναδική εμφάνιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.