Η ώρα είναι:

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Με τα παντελόνια κάτω: Τα προβλήματα για τον Αντώνη δε λένε να τελειώσουν

Στις 23:30

Μετά το χωρισμό του με την Αλίκη έρχεται τώρα αντιμέτωπος και με την έξωση από το camping! Γιατί, ενώ η μεν Αλίκη πληρώνει κανονικά το μισό νοίκι για το μισό σπίτι, ο Αντώνης χρωστάει ήδη τρία μηνιάτικα στον Σεραφείμ, ο οποίος του δίνει δυο μέρες μόνο προθεσμία για να τον ξοφλήσει.

Ο 'Αγγελος αναλαμβάνει να πουλήσει κάποια κοσμήματα του Αντώνη που του είχε αφήσει η μάνα του και πραγματικά στο παρά πέντε φέρνει τα λεφτά στον Αντώνη που γλιτώνει τη μετακόμιση. Ποιος είναι όμως ο κρυφός γενναιόδωρος αγοραστής που έσωσε τον Μπιούτιφουλ; Ο Γιώργος αδυνατεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν προχώρησε η σχέση του με την Ειρήνη. 'Ετσι, συνεχίζει να την πολιορκεί για να την κάνει να καταλάβει πως το μέλλον της είναι μαζί του. Η Ειρήνη είναι σε απόγνωση, μέχρι που της έρχεται μια φοβερή ιδέα η οποία όμως δεν θα έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η Υβόννη, τέλος, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αφήνοντας το Χρύσανθο να ασχολείται με τα οικιακά. Μέχρι που μια επικίνδυνη και αδίστακτη ανταγωνίστριά της θα απειλήσει την καριέρα της Υβόννης χρησιμοποιώντας τα πιο δόλια μέσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.