Η ώρα είναι:

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το "Kama sutra by Πετρούλα"

Η Πετρούλα στα περίπτερα…

Το πολυαναμενόμενο DVD της Πετρούλας είναι γεγονός και κυκλοφορεί ήδη στα περίπτερα. Τίτλος του «Kama sutra by Πετρούλα»

Δεν πρόκειται για ένα ακόμα ροζ DVD από την γνωστή εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, αλλά για ένα εκπαιδευτικού περιεχομένου DVD όπως το χαρακτηρίζει η ίδια.

Η Πετρούλα σε ρόλο δασκάλας, αναλύει και διδάσκει τις στάσεις και τα μυστικά του κάμα σούτρα.

«Μπορεί τα ηνία στις σεξουαλικές επιδόσεις τώρα να τα έχουν οι Έλληνες, αλλά πριν από 2.000 χρόνια την πρωτιά κατείχαν οι Ινδοί… Βγαίνουμε στα περίπτερα και είμαι λιγότερο αγχωμένη απ’ ότι πριν το γυρίσω. Δεν πρόκειται για κάτι πρόστυχο, αλλά για κάτι ευχάριστο, εκπαιδευτικό και γιατί όχι, αισθησιακό… Πρόκειται για τρισδιάστατο DVD που θα έχει δώρο και τα ειδικά γυαλιά. Θα περιγράφω τι είναι το κάμα σούτρα και κάνω κάποιες εμπνευσμένες από εμένα στάσεις. Είναι κατάλληλο για όλους και δεν έχει ιδιαίτερο γυμνό. Αν και το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροζ, το DVD έχει χρώμα μπλε». Δήλωσε σε εφημερίδα η Πετρούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.