Η ώρα είναι:

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ξεπούλησε το νέο ερωτικό Dvd της Julias Αλεξανδράτου (δείτε και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες)

Το νέο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί και ήδη έγινε ο χαμός από την συρροή του κόσμου στα περίπτερα προκειμένου να το αγοράσει.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μας λένε πως... προκλήθηκε μποτιλιάρισμα στο κέντρο, στην Κηφισιά και στον Πειραιά, ακόμα προκλήθηκαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί από το πλήθος που διεκδικούσε ένα τεύχος του περιοδικού στα σημεία πώλησής του, επίσης παρουσιάστηκαν κερδοσκόποι που πουλούσαν στην «μαύρη» αγορά το dvd σε αυθεντικό ή σε αντιγραφή έναντι εξαιρετικά υπερβολικού ποσού.

Η ένταση αυξήθηκε κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας που έγινε έξω από το κτήριο που τυπώνεται το περιοδικό (που περιέχει το επίμαχο βίντεο), για τα λίγα αντίτυπα που προμήθευσαν στο εμπόριο.

Εκτός της πλάκας τώρα, το βίντεο παρουσιάζει την Τζούλια σε άκρος ερωτικές σκηνές (ακραία τσόντα θα το λέγαμε αν θέλαμε να είμαστε ακριβείς…) να ερωτοτροπεί μόνη της και με έναν παρτενέρ, το μενού των ερωτικών σκηνών περιέχει ότι μπορεί να φανταστεί κανείς (και κάτι περισσότερο…).

Βίντεο με σκληρό περιεχόμενο, που δεν έχει καμία σχέση με το βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικά χρόνια στο ίντερνετ, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Εντάξει, νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα από το κορίτσι αυτό, φαίνετε πως υπάρχει και συνέχεια…

Εξάλλου, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε σήμερα στα μέσα, είπε πως το υλικό που κυκλοφόρησε δεν είναι το αυθεντικό, το πήρε κάποιος και το μόνταρε πρόχειρα προκειμένου να κυκλοφορήσει. Το αυθεντικό βίντεο σύμφωνα με την ίδια θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και θα έχει σημαντικές διαφορές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.