Η ώρα είναι:

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό επεισόδιο του Next top Model


Το Χθεσινό επεισόδιο επιφύλασσε εκπλήξεις και ανατροπές.

Η δοκιμασία της εβδομάδας για τα κορίτσια, ήταν να φωτογραφηθούν στα νερά μίας πισίνας, γεγονός που δυσκόλεψε τις περισσότερες…

Οι τσακωμοί μέσα στο σπίτι δεν έπαψαν να υπάρχουν και έτσι το κλίμα χάλασε και πάλι…

Στο τέλος οι κριτές άφησαν ως τις λιγότερο
καλές -όσον αφορά την επίδοση τους στην φωτογράφηση αλλά και γενικά μέσα στο
παιχνίδι, την Διονυσία και την Κάτια.

Από το παιχνίδι αποχώρησε τελικά η Κάτια, καθώς συν των άλλων έπαιξε ρόλο και η ηλικία της.

Η 16χρονη Νίνα αποχώρησε οικειοθελώς αφού ως μαθήτρια ακόμα δεν ήθελε να ρισκάρει να χάσει την χρονιά από απουσίες, έτσι οι κριτές έπρεπε να διαλέξουν κάποιο από τα κορίτσια που δεν κατάφεραν να μπουν αρχικά στο σπίτι. Η απόφαση πάρθηκε και έτσι η Μαρία Ιλένοβιτς θα εμφανιστεί στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί.

Το επόμενο επεισόδιο έχει και άλλες εκπλήξεις, καθώς τα κορίτσια επισκέπτεται η Τατιάνα Στεφανίδου για να τους δώσει τα πρώτα μαθήματα συνέντευξης… ένα κορίτσι συγκινείται από την μεταξύ τους κουβέντα και ο λόγος θα αποκαλυφθεί την άλλη Δευτέρα.

Το επόμενο project της φωτογράφησης θα είναι κάπως τολμηρό καθώς τα επόμενα top models θα πρέπει να κάνουν την πρώτη τους αποκαλυπτική φωτογράφηση.


Κάτια - Η παίκτρια που αποχώρησε



Μαρία Ιλένοβιτς - Το μοντέλο που θα μπεί στην θέση της Νίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.